Vefat eden Türker İnanoğlu’nun kızından babasına acı veda! Son cümlesi boğazları düğümledi

Ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu dün hayata gözlerini yummuştu. Ünlü yapımcının kızı Zeynep İnanoğlu Özdemir, babasının vefatından duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından "Elbette buluşacağız yine bir gün" sözleriyle dile getirdi.

Vefat eden Türker İnanoğlu’nun kızından babasına acı veda! Son cümlesi boğazları düğümledi

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altında olan Türk sinemasının duayeni Türker İnanoğlu, dün hayatını kaybetti. 87 yaşında hayatını kaybeden ünlü yapımcının kızı Zeynep İnanoğlu Özdemir duygularını paylaştı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM HER HALİNLE"
 
 Zeynep İnanoğlu Özdemir; "Seni çok seviyorum her halinle. Çok özleyeceğim. Hep kalbimde taşıyacağım. Yalnız kaldığımda konuşacağız usul usul. Elbette buluşacağız yine bir gün. Canım babam. Canım babam" dedi.

Vefat eden Türker İnanoğlu’nun kızından babasına acı veda! Son cümlesi boğazları düğümledi - Resim : 1

GÜLŞEN BUBİKOĞLU'NUN KIZI 

Türker İnanoğlu, 1974'te Gülşen Bubikoğlu ile evlenmişti. Zeynep, çiftin bu evliliğinden dünyaya gelmişti.

Türker İnanoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu ile televizyoncu Cüneyt Özdemir, 3 Şubat 2011'de Paris Büyükelçiliği'nde evlenmişti.

Vefat eden Türker İnanoğlu’nun kızından babasına acı veda! Son cümlesi boğazları düğümledi - Resim : 2

"TÜM SANAT DÜNYAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Türker İnanoğlu'nun Filiz Akın ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İlker İnanoğlu da ise; "Değerli babam, kıymetlim, Türkiye'nin 'Bay Sinema'sı, Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailemizin, sevenlerinin, tüm sanat dünyamızın başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Vefat eden Türker İnanoğlu’nun kızından babasına acı veda! Son cümlesi boğazları düğümledi - Resim : 3