Vefatıyla Türkiye'yi yasa boğan Metin Uca'nın vasiyeti şaşırttı. "İsterdim ama mümkün değil" diyerek açıklamış

Ani vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Metin Uca'nın ölmeden önce katıldığı bir programda vasiyetini açıkladığı ortaya çıktı. Uca, vasiyetinin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını da dile getirmiş.

Vefatıyla Türkiye'yi yasa boğan Metin Uca'nın vasiyeti şaşırttı. "İsterdim ama mümkün değil" diyerek açıklamış

Pasaparola programıyla milyonların gönlüne taht kuran ünlü sunucu Metin Uca, Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Önce durumu iyiyye giden ve sosyal medya hesabından sevenlerine seslen Uca, yakın zamanda yeniden döneceğini söyledi. 

Fakat ameliyat sonrası gelişen komplikasyonlar nedeniyle Uca entübe edilmek zorunda kaldı. Vücudu ağırlığı daha fazla kaldıramayan Uca, dün gece saatlerinde hayata gözlerini yumarak tüm Türkiye'yi derinden yasa boğdu. 

Ünlü sunucu Uca'nın ölmeden önce katıldığı Haberler.com yayınında vasiyetini de açıkladığı ortaya çıktı. 

"TÖREN İSTEMİYORUM, YAKILMAK İSTİYORUM" 

Uca vasiyeti hakkında şunları söylemişti: 

"Yakılarak ölmek isterdim. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum. "