Venüs, Aslan burcuna girdi... Paraya para demeyecek burcun hangisi olduğu açıklandı. (12 Haziran-2023)

Venüs'ün Aslan burcuna girmesiyle birlikte bu dönemde paraya para demeyecek burç belli oldu. Maddi anlamda oldukça rahatlayacak bu burca sahip kişileri güzel gelişmeler bekliyor. Parayla birlikte bekarlar için de aşk haberleri gündeme gelebilir, ilişki içinde olanlar ise iletişimlerini öteye taşıyabilirler. Peki, hangi burç paraya para demeyecek?

Venüs, Aslan burcuna girdi... Paraya para demeyecek burcun hangisi olduğu açıklandı. (12 Haziran-2023)

Yeni haftaya Venüs, Aslan burcuna geçiş yaparak girdi. Bu dönemde paraya para demeyecek burçta belli oldu. Bu dönemin şanslısı olan Kova burcu, hem kişisel hem de iş ilişkilerinde önemli ve güzel etkiler görecek. Yeni bir işe başlayacak Kova burçları, eğer bir ortak ile iş yapmayı düşünüyorsa doğru bir zaman.

GÜZEL BİR DÖNEM

Bununla birlikte hafta sonuna doğru Merkür, İkizler burcuna geçiş yapacak. Kova burçları hafta sonuna doğru, hayal gücünden bolca yararlanarak yaratıcı işlere imza atabilir. Bu dönem Kova burçları için bir eğitime başlamak ve bir hobi edinmek için güzel bir dönem. Bununla birlikte romantik ilişkilerdeki partnerlerle iletişimin daha güçlü olacağı öngörülüyor.