Vicdan azabı itiraf ettirdi: Yangını öfkeli sevgili çıkarmış!

İzmir’de, bir eğlence mekanında çıkan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. E.B. isimli kadın, emniyete giderek vicdan azabı duyduğunu ve eğlence mekanını kendisinin kundakladığını söyledi.

Vicdan azabı itiraf ettirdi: Yangını öfkeli sevgili çıkarmış!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 20 Eylül tarihinde, bir eğlence mekanında, henüz tespit edilemeyen bir sebepten yangın çıkmış, meydana gelen olayın ardından itfaiye ekipleri yangını söndürmüştü. Ekipler tarafından yapılan incelemede, dumandan etkilendiği öğrenilen emekli öğretmen 67 yaşındaki Mehmet Naci Sözüner ve işletme sahibi Mustafa Bendeş hayatını kaybetti.  

 

 İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Önceki gün polis merkezine giden 36 yaşındaki E.B. isimli bir kadın, yangını çıkartarak 2 kişinin ölümüne sebep olduğunu söyledi. E.B. ifadesinde,  yanarak feci şekilde can veren Mustafa Bendeş'in sevgilisi olduğunu, sürekli kavga ettiklerini ve olay günü ise yine tartıştıklarını ve kendisine şişe fırlatıp hakaret ettiğini ve o kızgınlıkla çantadan çıkardığı çakmak ile bez parçasını tutuşturup pençeden içeriye attığını ve ardından bir süre bekleyip alevlerin dükkanı sardığını gördükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtığını söyledi.  

 

VİCDAN AZABI İTİRAF ETTİRDİ

Yangında sevgilisinin yanarak ölmesi ve emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in de dumandan zehirlenerek ölmesinin ardından 19 gündür vicdan azabı çektiğini belirten genç kadın E.B.'nin, polislere sözlü olarak verdiği ifadesinde vicdan azabı çektiği için teslim olduğunu söylediği öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen E.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.