Villaya giren ev sahibi hayatının şokunu yaşadı! Tüm mahalleyi sarmış

Kiracı ve ev sahibi arasındaki tartışmalara bir yenisi eklendi. İstanbul'da bir villayı kiralayan kişi, evi düzinelerce kedi ve köpekle doldurdu. Şikayet üzerine kiracıyı tahliye eden villa sahibi, eve girince hayatının şokunu yaşadı. Villanın dört bir yanı kedi köpek dışkısıyla doluydu. Yeni kiracı bulamayan konut sahibi mahkemenin yolunu tuttu.

Her geçen gün farklı sorunlarla gündeme gelen kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunlara bir yenisi daha eklendi. tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın haberine göre İstanbul'da kiracı olarak villada yaşayan D.G., konutta köpek beslemek istedi. Ev sahibi ise bu isteği kabul etti. Fakat bir süre sonra komşulardan şikayet geldi. İddiaya göre villadan çıkan koku ve ses tüm sokağı sarmıştı.

Müvekkilinin durumu kiracıya anlattığını ancak kiracının hiç umursamadığını ifade eden ev sahibinin avukatı Selim Babaoğlu, "Kendisi de bahçede görebildiği kadarıyla villanın içerisinde onlarca kedi ve köpeğin olduğunu görüyor. Kiracısından evi tahliye etmesini istiyor. Kiracı da evi tahliye ediyor. Tabi o geçen zamanda kira bedellerini de aksatmış." dedi.

TÜM ODALAR KÖPEK DIŞKISIYLA DOLUYDU

Konut sahibi villasına geri döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Villanın 4 katını inceleyen ev sahibi, tüm odalarda köpek dışkısı olduğunu gördü.

EŞYALARI DA ÇALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Kiracının evi boşaltmasının ardından villada inceleme yapan ev sahibi, konuttaki bazı eşyaların kiracı tarafından çalındığını tespit etti.

300 BİN LİRALIK ZARAR VAR!

Çaresiz kalan ev sahibi, kiracıdan şikayetçi olmak üzere mahkemenin yolunu tuttu. Ev sahibinin iddiasına göre evde 300 bin liralık zarar mevcut.