Ünlü model eve başka kadın getiren kocasını öldürdü

Vogue modeli Rus güzel Lillia Sudakova eve başka kadın getiren kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Lillia Sudakova, cinayeti şiddet uygulayan kocasından kendini savunurken işlediğini ve bunun bir kaza olduğunu savundu.

Ünlü model eve başka kadın getiren kocasını öldürdü

Seks teklifini geri çevirdiği kocasının kendisi ile alay etmek için eve başka bir kadın getirdiğini söyleyen ünlü model kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

27 yaşındaki güzel model Lillia Sudakova koca katili oldu.

Lillia Sudakova, kocasının eve getirdiği başka kadın yüzünden tartıştıkları sırada meydana geldiğini anlattı. Lillia Sudakova verdiği ifadesinde, cinsel birliktelik teklifini reddetmesi üzerine kocası ona şiddet uygulamaya başladığını ve eve başka kadın getirerek onunla alay ettiğini savundu.

Ünlü model eve başka kadın getiren kocasını öldürdü - Resim : 1

Vogue modeli Lillia Sudakova'nın son ifadesi 'şiddet uygulayan' kocayı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf' olarak kayıtlara geçti. 

Olay Rusya'nın St Petersburg kentinde bir tatil sırasında meydana geldi ve 28 yaşındaki koca Sergey Popov elma bıçağı ile öldürüldü.

15 yıl hapsi isteniyor

Rusya'daki savcılar 27 yaşındaki Lilia Sudakova'ya yöneltilen suçlamalar için "ağır bedensel zarar vermekten,  ölüme sebebiyet vermek" olarak değerlendirerek 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

28 yaşındaki Sergey Popov'un öldürülmesiyle ilgili ilk kez konuşan model Lilia Sudakova, kendisinin aile içi taciz kurbanı olduğu ve meşru müdafaa yaptığı sırada eşini kaza ile öldürdüğünü savundu.

Lillia Sudakova o gece yaşananları şu sözlerle anlattı

"Çok sarhoştu" dedi. Eve bir kızla geldi ve bununla bana ne göstermek istediğini anladım. Önceki gece benden istediğini yapmadım... seks istedi... ve bana başka birini bulabileceğini gösterdi. Bana saldırdı. Mutfak bıçağıyla domates keserken bana saldırdı ve yakaladı"

Ev hapsinde tutuluyor

Ceza evinde 8 ay tutulduktan sonra ev hapsi uygulanan ünlü model Lillia Sudakova bir ziyaretçisine olayın ayrıntılarını anlattı.

Onu uzaklaştırmaya çalışırken istemeden öldürdüm diyen Lillia Sudakova, ""Kan gördüm, elimde bir bıçak gördüm. Ve bu bıçağı alıp beni öldüresiye doğramasından korktum. Sonra ambulans çağırdım, onu kendine getirmeye çalıştım ve ona su verdim" diye konuştu.