Volkan Demirel, Atsu’nun son golünü paylaştı! Sözleri yürekleri yaktı

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, deprem felaketinde hayatını kaybeden Ganalı futbolcu Christian Atsu’nun attığı golü sosyal medya hesabından paylaştı. Volkan Demirel, “Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu’yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz. Asla unutmayacağız" dedi.

Volkan Demirel, Atsu’nun son golünü paylaştı! Sözleri yürekleri yaktı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi 11 ilde yıkıma neden oldu, 10 milyondan fazla insan depremden etkilendi. Deprem felaketinde Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu hayatını kaybetti.

Volkan Demirel, Atsu’nun son golünü paylaştı! Sözleri yürekleri yaktı - Resim : 1

VOLKAN DEMİREL’DEN ATSU PAYLAŞIMI

Deprem felaketinin 1.yıl dönümünde Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından Atsu’nun geçtiğimiz sezon ligin 23.haftasında oynanan Kasımpaşa maçında attığı son golü paylaştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volkan Demirel (@1volkandemirel)'in paylaştığı bir gönderi

"ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

Demirel paylaşımında, “Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu’yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay’ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yılı geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz. Asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Atsu’nun son golünü paylaştı! Sözleri yürekleri yaktı - Resim : 2

 VATANDAŞLARDAN VOLKAN DEMİREL’E DESTEK

Öte yandan Volkan Demirel, depremde hayatını kaybedenler için Hatay’da düzenlenen sessiz yürüyüşe katıldı. Vatandaşlar, yürüyüşe katılan Volkan Demirel’e büyük destek oldu.

Volkan Demirel, Atsu’nun son golünü paylaştı! Sözleri yürekleri yaktı - Resim : 3
Volkan Demirel, depremde hayatını kaybedenler için Hatay’da düzenlenen sessiz yürüyüşe katıldı.