Vücudunda bir yumru olduğu fark edilen yılan hemen merkeze götürüldü. Midesinden çıkan şeyi hiç kimse beklemiyordu

Vücudundaki bir yumruyla bulunan yılan, incelemeye alındığında gerçek ortaya çıktı. Bir kümese girerek yumurta yemek isteyen yılan, çiftçilerin tavukların yumurtlaması için kullandığı polimerden yapılmış sahte bir yumurta yuttuğu ortaya çıktı.

Vücudunda bir yumru olduğu fark edilen yılan hemen merkeze götürüldü. Midesinden çıkan şeyi hiç kimse beklemiyordu

Sahte yumurta yutan bir yılan, San Diego Humane Society'nin Ramona Vahşi Yaşam Merkezi'nde rehabilite edildikten sonra vahşi doğaya geri döndü. Sürüngen, Perşembe günü San Diego County'de bulunduğu bölgenin yakınında serbest bırakıldı.

GERÇEKLERİYLE KARIŞTIRIYORLAR

Bir çiftçi, çiftçinin plastik bir polimer üründen yapılmış "sahte" tavuk yumurtasını yuttuktan sonra 16 Haziran'da Gopher yılanını getirdi. San Diego Humane Society'ye göre, çiftçiler genellikle tavuklarının yumurtlamasını sağlamak için sahte yumurtalar kullanıyor ve yılanlar bazen onları gerçek yumurtalarla karıştırıyor.

Vücudunda bir yumru olduğu fark edilen yılan hemen merkeze götürüldü. Midesinden çıkan şeyi hiç kimse beklemiyordu - Resim : 1

AĞZINDAN GERİ İTMEYİ BAŞARDI

Ekip yılanı sakinleştirdi ve yılanın kusabilmesi için yumurtayı yavaşça kafasına doğru hareket ettirdi. Yumurtanın yılanın derisini yırttığı yerleri diktiler. Uyandığında, yılan yumurtayı ağzından geri itmeyi başardı. Yılanın yaralarından iyileşmesi yaklaşık bir ay sürdü.

Vücudunda bir yumru olduğu fark edilen yılan hemen merkeze götürüldü. Midesinden çıkan şeyi hiç kimse beklemiyordu - Resim : 2

EKOSİSTEMDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR

San Diego Humane Society'nin Ramona Yaban Hayatı Merkezi kampüs direktörü Andy Blue, "Her vahşi yaratık ekosistemimizde önemli bir rol oynuyor ve bu yüzden onları kurtarmak için çok çalışıyoruz. Biz insanlar için Gopher yılanlarını istiyoruz çünkü doğal olarak kemirgen popülasyonunu kontrol etmemize yardımcı oluyorlar." dedi.