West Ham Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İngiltere Premier Lig 5. hafta maçında West Ham ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, West Ham - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? West Ham - Manchester United maçı hangi kanalda?

West Ham Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

West Ham ve Manchester United Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘West Ham Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak? West Ham Manchester United maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, West Ham - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

WEST HAM VE MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

West Ham - Manchester United maçı 19 Eylül Pazar akşamı Lomdon Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Manchester United saati ile 16:00’de başlayacak ve S SPORT ekranlarından naklen yayınlanacak.

WEST HAM VE MANCHESTER UNITED MAÇININ HAKEMİ KİM?

İngiltere Premier Lig 5.hafta West Ham ve Manchester United maçının hakemi Martin Atkinson.

WEST HAM VE MANCHESTER UNITED MAÇI MUHTEMEL 11’LER

WEST HAM: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Andriy Yarmolenko

MANCHESTER UNITED: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Greenwood, Cavani