WhatsApp'a çoklu hesap desteği geldi

Mark Zuckerberg, Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması WhatsApp'ın yeni özelliğini duyurdu. Yeni gelen özellik sayesinde bir akıllı telefon üzerinden birden fazla WhatsApp hesabı kullanılabilecek.

WhatsApp'a çoklu hesap desteği geldi

Mark Zuckerberg’in Meta şirketi bünyesinde yer alan WhatsApp yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Yeni özelliği Mark Zuckerberg sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yeni özellik ile WhatsApp Android sürümünde hesaplar arası geçiş özelliğini yayına alacak. Kişisel bir WhatsApp hesabınız ve bir iş hesabınız ya da aynı nitelikte iki hesabınız - varsa, yakında her ikisine de erişebilmek için iki telefon taşımak zorunda kalmayacaksınız.

Bu yeni özellik, iş için bir WhatsApp hesabınız ve arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle mesajlaşmak için başka bir WhatsApp hesabınız varsa, konuşmalarınızı birden fazla hesapta yönetmenizi son derece kolaylaştıracak.

WhatsApp, ikinci bir telefon numaranız veya eSIM ya da çift/çoklu SIM destekleyen bir telefonunuz olduğu sürece, tek bir cihaza iki hesap eklemenize izin verecek. WhatsApp üzerinde bulunan ikinci hesaba erişebilmek için çıkış yapmanıza gerek kalmadan hesap aralarında geçiş yapılabilecek.