WhatsApp'a yeni özellik: Kullanıcılar hesap bilgilerini ve ayarlarını rapor formatında dışa aktarabilecek

Geçtiğimiz günlerde Android sürümüne bitmoji desteği sunan WhatsApp, test ettiği yeni özellik ile gündeme geldi.

WhatsApp'a yeni özellik: Kullanıcılar hesap bilgilerini ve ayarlarını rapor formatında dışa aktarabilecek

Meta, WhatsApp ve Instagram uygulamalarının daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Facebook’ta hali hazırda yer alan bazı özellikler, diğer uygulamalarda da ortaya çıkıyor.

Meta, WhatsApp uygulamasının masaüstü versiyonu ile web sürümünde aynı yazılım altyapısını kullanıyor. Bu yüzden, WhatsApp masaüstü uygulamasına eklenen tüm özellikler, web sürümünde de kullanıcıların karşısına çıkıyor.

ShiftDelete'de yer alan habere göre; WhatsApp, geçtiğimiz aylarda masaüstü uygulamasında hesap bilgisi talep etme özelliğini sundu. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde WhatsApp hesap bilgilerini ve ayarlarını talep edip, rapor formatında dışa aktarabiliyor.

Henüz test aşamasında olan otomatik indirme özelliği, sınırlı kullanıcılar tarafından görüntülenebiliyor. Yeni özellik ile ilgili ekran görüntüsü paylaşan WBetaInfo, ses kayıtlarının bu özelliğe dahil edilmediğini belirtti. Mesajlaşma uygulamaları, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için ses kayıtlarının varsayılan olarak otomatik indirilmesini sağlıyor.