WhatsApp’ta yeni özellik test edilmeye başlandı! İşte WhatsApp’a gelecek yeni özellik

Kendisini sürekli geliştiren sosyal mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. Gelecek olan özellik test edilmeye başlandı. Kullanıcılar bu özellikle sohbetlerdeki karmaşada istediğini hızlı bir şekilde basitçe bulacak? İşte WhatsApp’a gelecek olan yeni özellik...

WhatsApp’ta yeni özellik test edilmeye başlandı! İşte WhatsApp’a gelecek yeni özellik

Sosyal medya mesajlaşma uygulaması denilince ilk sırada yer alan ve akla ilk gelen WhatsApp uygulaması geliştirilmeye devam ediyor...

WABetaInfo’nun blog hesabından paylaşılanlara göre WhatsApp için yeni özellik de test edilmeye başlandı. Bundan önce gelen özellikler kullanıcısını dahada cezbetmiş olan WhatsApp için gelecek olan bu yeni özellikle de kullanıcıların hoşuna gidecek.

WhatsApp’daki arama kısmına kelime araması yaparak sohbet edilen bir kişi ya da grupta aranan kelimeye göre sizi yönlendiriyordu. WhatsApp şimdi bu arama bölümüne de el attı ve daha gelişmiş bir halini kullanıcıya sunmaya hazırlanıyor.

Tarihe göre arama geliyor

Bireysel ve grup sohbetlerinde kullanılacak fonksiyon, yukarıda yer alan görseldeki gibi görünecek. Mesaj aramaya tıkladıktan sonra klavyenin hemen üzerinde yer alacak takvim sembolü sayesinde tarih atlayarak belirlenen zamanın mesajlarına ulaşılmış olacak.

İOS beta kullanıcılarına sunuldu bile

Tarihe göre arama özelliği, bazı iOS WhatsApp beta kullanıcılarına sunuldu. Fonksiyonun ikinci kez test edildiği için kısa süre içinde kararlı sürüme gelmesi bekleniyor. Fakat ne zaman geleceği şimdilik belli değil.