WhatsApp'tan 'Nihayet' dedirten özellik! Companion mode geliyor, artık siz de kullanmaya başlayabileceksiniz

Kullanıcıların karşısına her gün yeni bir özellikle çıkan WhatsApp, yine bir özelliğiyle kullanıcıların gönlüne taht kurmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır merakla beklenen ve çok sayıda talep gelen özelliği WhatsApp sonunda kullanıma sokuyor. İte ayrıntılar...

WhatsApp'tan 'Nihayet' dedirten özellik! Companion mode geliyor, artık siz de kullanmaya başlayabileceksiniz

WABetaInfo sitesinden elede dedilen görüntüler doğrultusunda WhatsApp uzun zamandır talep edilen ve merakle beklenen özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, son olarak profil gizleme özellikleriyle karşımıza çıkmıştı. Bu yeni getirilecek özellik de profil gizleme özelliği kadar ses getirecek bir özellik.

WhatsApp kullanıcıların uzun yıllardır beklediği özelliği getirmek için WhatsApp geri sayıma başladı bile. Ortaya çıkan bea test programı görüntüler doğrultusunda WhatsApp artık çoklu cihaz desteğine kavuşacak.Yani bir hesap iki akıllı telefonda birden açılabilecek.

WhatsApp iki telefondan hesap açmayı nihayet geliştiriyor. WhatsApp ile ilgili son dakika gelişmelerini aktaran WABrtaInfo sitesinin haberine göre, mesajlaşma devi iki telefondan aynı anda WhatsApp heabını açabilmeyi mümkün kılıyor. Yani tek hesap aynı anda iki akıllı cihazda açılabilecek.

Özellik şuanda beta test aşamasındaki kullanıcılara sunuldu.

Whatsapp iki telefondan kullanılabilecek

WhatsApp uygulamasında tek bir numara üzerinden sadece bir hesap oluşturulup tek bir akıllı cihazdan açılabiliyor. WhatsApp yeni bir güncelleme ile bu durumu tamamen değiştiriyor. Aynı WhatsApp hesabını iki farklı akıllı telefonda kullanmak iş ve diğer kullanım alanları açısından birçok kişi için büyük kolaylık olacak.

WhatsApp, “Farklı cihazları telefonunuza bağlayarak WhatsApp’ı web’te, masaüstü bilgisayarınızda ve diğer cihazlarda kullanabilirsiniz. Aynı anda dört adede kadar bağlı cihaz ve bir adet telefon kullanabilirsiniz.” diyerek çoklu cihaz desteğinin kapsamını anlatıyor. Ama şu anda test aşamasındaki ‘companion mode’, bir hesabın iki telefondan kullanılmasını mümkün hale getirecek.