"Ya Falcao ya istifa"

Radamel Falcao transferindeki belirsizlik Galatasaray taraftarının tepkisine neden oldu. Ya Falcao ya istifa etiketi Twitter'da bir anda trend oldu.

"Ya Falcao ya istifa"

Galatasaray taraftarlar Falcao'nun transferinin bir an önce bitirilmesini istiyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu amaçla sosyal medyada #YaFalcaoYaİstifa etiketini trend yaptı.

Monaco'nun Slimani'yi transferinin ardından Falcao'nun Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Ancak önce L'Equipe gazetesi ardından da Monaco'lu yöneticiler Falcao'nun takımda kalacağı yönünde haber ve yorumlar yaptı.

Bu durum Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekti.

Galatasaray yöneticilerine bu konuda baskı yapmak isteyen taraftarlar #YaFalcaoYaİstifa etiketiyle twitter'da ne düşündüklerini yazdılar. 

İşte o tweet'lerden bazıları:

Hazbi: Artık tadı tamamen kaçtı bu işin gelmesin formasını da almayacağım törenine de gitmeyeceğim istifa edin gidin Galatasaray tarihinin yüz karaları!!!!! #yafalcaoyaistifa

Metin Atilla: Bundan böyle yol yok #yafalcaoyaistifa

Gece Güneşi: #yafalcaoyai̇stifa 1 aydır gelecek diyoruz, şimdi onlar düşünsün diyoruz
ama yok GÜNAYDIN

Semih: Saçma sapan hareketler yapmayın zaten iyi olan Emre Mor'dan tut Babel'ine Seri'den tut Nzonzi'sine aldık olursa olur yoksa Diagneyle devam moral bozmaya gerek yok #yafalcaoyaistifa

Transfer bugün bitecek iddiası

Öte yandan Fanatik gazetesi Galatasaray'ın Radamel Falcao'yu bugün açıklayacağını öne sürdü. Haberde oyuncunun 2022 yılına kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. Mitroglou ve Ozornwafor'un kiralanmalarının Falcao'ya yer açmak için yapıldığı öğrenildi.

Abdurrahman Albayrak,  Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada Perşembe gününe kadar bu transferin netleşeceğini belirtmişti.