Yaban hayatı kamerasından doğadaki canlıları izleyen bir kadın, gece vakti hiç rastlamadığı bir olayla karşılaştı. Hemen kaydı açtı

Yaban hayatını incelemek ve incelemek için yaban hayatına kurulan ev izi kamerasına doğada oldukça ender rastlanan bir kavga yakalandı. Doğanın enteresan ve sevimli canlıları olan rakunların kıyasıya kavgası gecenin karanlığında görüntülendi.

Yaban hayatı kamerasından doğadaki canlıları izleyen bir kadın, gece vakti hiç rastlamadığı bir olayla karşılaştı. Hemen kaydı açtı

Yaban hayatını incelemek için doğaya kurulan ev izi kamerasına oldukça az rastlanan bir kavga  yakalandı. Normal şartlarda kavgaya tutuşmaları oldukça az görülen rakunlar gecenin karanlığında birbirleriyle kıyasıya kavga ederken görüntülendi

Cumartesi günü gece yaban hayatı aktivitesini iz kameralarıyla izleyen Colorado'lu bir kadın, bir su istasyonunun yakınında kavga eden iki rakunun görüntülerini paylaştı.

Hartsel'de yaşayan Kamera Tuzağı Sue, "İyi rakunlar kötüye gittiğinde" X aracılığıyla şaka yaptı. "Bu bahçede olağan bir olay değil, tipik olarak hepsi gayet iyi anlaşıyor ama arada bir bu oluyor."

RAKUNLARDAN BİRİSİ ÖTEKİNE SALDIRDI

Görüntüler, bir rakunun su istasyonundaki rakuna karşı önden bir saldırı başlatmak için karanlıktan çıktığını ve aynı rakunun arkadan ikinci bir saldırısını gösteriyor.

Rakunlar, Sue'nun X hesabının yıldızlarıdır. Zaman zaman kameranın önünden hızla geçerken o kadar çok gösteriliyorlar ki, geçide "Racoonobahn" adını verdi.

Pazar günü erken saatlerde Sue, sıcaklığın 30 derece Fahrenheit olduğu bir zamanda Raccoonobahn boyunca 1'dan fazla rakunun "ayak basıp durduğunu" gösteren görüntüleri paylaştı.

 

Yaban hayatı kamerasından doğadaki canlıları izleyen bir kadın, gece vakti hiç rastlamadığı bir olayla karşılaştı. Hemen kaydı açtı - Resim : 1