Yabancı uyruklu 2 grup arasında kavga: 3 kişi yaralı şekilde kaçmaya çalıştı!

Kocaeli’nde, yabancı uyruklu iki grup arasında bir kafede çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı. Yaralı halde otomobille kaçarken bekçiler tarafından fark edilen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde,  bir kafeteryada iddiaya göre, yabancı uyruklu M.A., H.A. ve M.A ile yabancı uyruklu başka bir grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Dışarıdan gelen şüphelilerin dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü.

Yabancı uyruklu 2 grup arasında kavga: 3 kişi yaralı şekilde kaçmaya çalıştı! - Resim : 1

CAN HAVLİYLE KAÇTILAR

Kafeterya dışına taşan kavgada M.A., H.A. ve M.A. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Yaralanan M.A., H.A. ve M.A, can havliyle otomobile binerek kaçtı. Yaklaşık 700 metre uzaklıktaki Hacı Halil Mahallesi 1218. Sokak’ta şüphe üzerine, bekçiler tarafından otomobil durduruldu.

Yabancı uyruklu 2 grup arasında kavga: 3 kişi yaralı şekilde kaçmaya çalıştı! - Resim : 2

 

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Yapılan incelmelerde şahısların yaralı olduğu görülürken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verildi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 3 yaralı hastaneye götürüldü. Polis, otomobilde incelemelerde bulunurken olayla ilgili inceleme başlattı.