Yağmur sonrası biriken suyun üstünde sandalla gezdiler, balık tuttular... Görenler önce şaşırdı sonra gülümsedi

Sakarya'da etkisini gösteren şiddetli yağış sonrası Kaynarca ilçesinde bir vatandaş sandal ile dolaştı bir başka vatandaş ise oltasını alarak balık tutuyormuş gibi zaman geçirdi.

Yağmur sonrası biriken suyun üstünde sandalla gezdiler, balık tuttular... Görenler önce şaşırdı sonra gülümsedi

 Sakarya’da etkisini gösteren şiddetli yağış sonrasında Kaynarca ilçesinde bir vatandaş sandal kullanırken, diğeri olta atıp balık tutma mizanseni yaptı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

YAĞAN YAĞMURA VE YOLLARIN SU İLE GÖLE DÖNMESİNE MİZAHİ TEPKİ VERDİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Sakarya’da etkisini gösteren sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Kaynarca ilçesinde de sağanak sebebiyle bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı. İki kişi adeta göle dönen sokakta sandal kullanıp oltayla balık tutma mizanseni yaptı. Yağan yağmur nedeniyle çevrede su sorunu yaşanmasına üzerine vatanşların verdiği mizahi tepki görenleri gülümsetti.

Ortaya renkli görüntülerin çıktığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde, bir kişinin sandal ile göle dönen sokaktan dolaşması, diğer bir kişinin de sandal üstünden olta atarak balık tutmaya çalışması yer alıyor.

 

Yağmur sonrası biriken suyun üstünde sandalla gezdiler, balık tuttular... Görenler önce şaşırdı sonra gülümsedi - Resim : 1