Yağmur Tanrısevsin: Kimseye haksızlık yapılmasın

Eski sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir dönem yakın arkadaşı olan Demet Özdemir geçen pazar nişanlanan ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hangi çarpıcı açıklamalara imza attı?

Yağmur Tanrısevsin, Etiler’de bir mekân çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncunun son olarak bir dergiye verdiği pozlar çok konuşulmuştu.

Geçen sezon Antakya’da çekilen “Kalp Yarası” dizisinde Gökhan Alkan’la başrolü paylaşan Tanrısevsin, bir sinema filmine hazırlandığını açıkladı.

Aynı zamanda kendi seramik markası olan ünlü oyuncu yakında sergi açmaya hazırlandığını ifade etti.

Yağmur Tanrısevsin bir süredir Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le görüntüleniyor. Beraber davetlere katılan ve gece gezmesinde görüntülenen ikilinin “çok yakın arkadaşız” deseler de sevgili oldukları iddia ediliyor. Öte yandan 29 yaşındaki Mahmut Kırmızıgül yakında “Prestij Meselesi” adlı filmde babasının gençliğine hayat verecek.

Şimdiye kadar dünyanın dört bir yanını gezen Tanrısevsin, temmuzda yine yurtdışına tatile gideceğini söyledi.

Eski sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir dönem yakın arkadaşı olan Demet Özdemir geçen pazar nişanlanan ünlü oyuncu, bu konuda konuşmaktan kaçınıyor ve röportaj vermeden önce bu sorunun özellikle sorulmamasını şart koşuyor. Ancak Yağmur Tanrısevsin geçen aylarda bir dergiye verdiği röportajda yapmış olduğu “haksızlık ve saygısızlık benim için kırmızı nokta” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.