Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Gözyaşlarına boğuldu: “Üzerine toprak attık biz senin”

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Tiyatro oyuncusu Efe Deprem'in vefatının ardından gözyaşları içinde video çekerek sosyal medya hesabında paylaşan Yunus Günçe, gözyaşları içerisinde "Hiç çıkmıyorsun aklımdan. Nasıl olacak böyle.. Bu haberi hazmedemiyorum" dedi.

Bir zamanların en sevilen dizilerinden birisi Seksenler’de 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem, hayatını kaybetti.

 Efe Deprem meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenmiş ve Zeynep adında bir kızı olmuştu.

Geçirdiği motosiklet kazasında bariyerlere çarparak hayatını kaybeden Efe Deprem’in cenazesi Üsküdar’da bulunan Şakirin Camii’ne getirildi. Cenazeye Deprem’in ailesi, çalışma arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı.

Gözyaşlarının sel olduğu cenazenin ardından, birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaptı.

ÜNLÜ OYUNCU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Efe Deprem’in vefatına en çok üzülen isimlerden biri de Yunus Günçe oldu. Gözyaşları içerisinde video çeken Günçe “Haberini aldık arar topar İstanbul’a gittik Bodrum’dan. Yetiştik ama sana. Üzerine toprak attık oğlum biz senin. Sonra döndük, mecburuz. Çalışmaya mecburum. Hiç çıkmıyorsun aklımdan. Nasıl olacak böyle.. Bu haberi hazmedemiyorum." İfadelerini kullandı.