Son deprem nerede oldu? Malatya’da deprem mi oldu? Şimdi deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi (27 Şubat 2023)

Türkiye depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Bütün bölgelerde hareketlilik devam ediyor. Merkez depremler ve artçı sarsıntılar endişe ve paniğe neden oluyor. En son Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hasarlı binalardaki durum ile yıkım olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Son deprem nerede oldu? Malatya’da deprem mi oldu? Şimdi deprem mi oldu? İşte Son dakika depremler, 27 Şubat 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!

Son deprem nerede oldu? Malatya’da deprem mi oldu? Şimdi deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi (27 Şubat 2023)

Malatya’da deprem meydana geldi. AFAD duyurdu. Deprem, pek çok ilden hissedildi. Yaşanan her sarsıntının farklı illerde de yansıması sürüyor. Bölge beşik gibi sallanırken vatandaşlar telaşa kapıldı. Binaların büyük hasarlı olması üzerine hasarlı binalara girilmemesi uyarıları yapılırken, yıkım olup olmadığı ile ilgili açıklamaların gelmesi bekleniyor.

MALATYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Merkez üssü Malatya Yeşilyurt'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem, 6,96 kilometre derinlikte gerçekleşti.

AFAD SON DEPREMİ DUYURDU

KANDİLLİ RAHATHANESİ SON DEPREMLER

Son deprem nerede oldu? Malatya’da deprem mi oldu? Şimdi deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi (27 Şubat 2023) - Resim : 1