Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ten ped açıklaması! “Kötü bir fikir değil…”

Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ped önerisinde bulunmuştu. Düvenci'nin bu önerisi yakışıklı oyuncu Engin Öztürk'e soruldu. Öztürk'ün cevabı sosyal medyada gündem oldu.

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ten ped açıklaması! “Kötü bir fikir değil…”

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde Pınar Sabancı'nın YouTube programına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Düvenci, 'regl' yorumuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, regl dönemini normalleştirme çağrısında bulunmuştu.

"ŞİRKET ÇALIŞANI ERKEKLER PED BULUNDURSUN"

Oyuncu "Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Bunun neden tabu olduğunu anlayamıyorum... Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun. Kadın arkadaşın sana ‘Ped var mı?’ diye sorabilsin" deyince sosyal medyayı sallamıştı.

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ten ped açıklaması! “Kötü bir fikir değil…” - Resim : 1

DALGA GEÇEN DE OLDU, DESTEKLEYEN DE

Basın mensupları da Düvenci’nin bu açıklamaları birçok ünlü isme sordu. Kimi Ceyda Düvenci ile dalga geçti kimi ise oyuncuya destek oldu.

ENGİN ÖZTÜRK CEVAP VERDİ

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’e de bu soru yönetildi. Oyuncu, Ceyda Düvenci'nin önerisi sonrasında şunları söyledi:

"Kötü bir fikir değil bulundururum gerekirse, neden bulundurmayayım? Bunun bir tabu olmasına, bunun bir ayıpmış gibi gözükmesine gerek yok ki. Hâlâ ülkemizde hijyenik pedleri gazete kağıtlarına, siyah poşetlere sokulan kültürdeyiz, buradan çıkması için elimden gelen her şeyi yaparım tabii ki."

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ten ped açıklaması! “Kötü bir fikir değil…” - Resim : 2

Engin Öztürk’ün bu cevabı sosyal medyada gündem oldu.