Erşan Kuneri'nin 'İbrahim Tumtum'u Uraz Kaygılaroğlu etek giydi, sokakta gezdi! "Herkese laf ettikten sonra...

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri'de İbrahim Tumtum'u canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz ve Nilperi Şahinkaya ile çekimden karelerini paylaştı. Yakışıklı oyuncunun etekli pozları sosyal medyayı salladı.

Erşan Kuneri'nin 'İbrahim Tumtum'u Uraz Kaygılaroğlu etek giydi, sokakta gezdi! "Herkese laf ettikten sonra...

Son dönemin aranan oyuncuları arasında yerini alan Uraz KaygılaroğluErşan Kuneri dizisinde 'İbrahim Tumtum' karakterine hayat vererek izleyicinin takdirini kazanmıştı. Yakışıklı oyuncu, son paylaşımıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olmayı başardı. 

Ünlü oyuncu canlandırdığı karakterlerle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Pis Yedili dizisinden tanıdığımız Uraz Kaygılaroğlu, son dönemin en çok aranan erkek oyuncusu oldu.

35 yaşındaki yakışıklı oyuncu Cem Yılmaz'ın teklifine 'evet' diyerek karşımıza Erşan Kuneri'nin İbrahim Tumtum'u olarak çıktı. 64 kilo veren Kaygılaroğlu, gündemi uzun bir süre meşgul etmişti.Kız babası olan Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri, Aynen Aynen, Ege'nin Hamsisi, Klavye Delikanlıları, Masum Değiliz, Yedi Güzel Adam gibi birçok yapımda bulundu.

"Herkese laf ettikten sonra..."

Uraz Kaygılaroğu, Nilperi Şahinkaya ve Cem Yılmaz ile birlikte fotoğraf çekiminde buluştu. Yakışıklı oyuncu çekimden pozlarını paylaşırken olay oldu. Kaygılaroğlu etek giydi ve o anları sosyal medya hesabından; "Herkesin idolüne laf ettikten sonra benim idol" notuyla paylaştı.

Erşan Kuneri'nin 'İbrahim Tumtum'u Uraz Kaygılaroğlu etek giydi, sokakta gezdi! "Herkese laf ettikten sonra... - Resim : 1