Murat Boz yaptığı paylaşımla takipçilerini kızdırdı! Yakışıklı şarkıcı sosyal medyanın diline düştü

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün'le başrolü paylaşan Murat Boz, olay paylaşımlara devam ediyor. Yakışıklı şarkıcı, spor ve diyete borçlu olduğu kaslı vücudunu paylaştı, 'diyeti bozdum' dedi. Boz paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü.

Murat Boz yaptığı paylaşımla takipçilerini kızdırdı! Yakışıklı şarkıcı sosyal medyanın diline düştü

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün öpüşme sahneleri gündemden düşmemişti. Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler olay yaratmıştı. 11.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kaslı vücudunu paylaşan Murat Boz, bu sefer takipçilerini kızdırdı.

 Sesinin yanı sıra oyunculuğa soyunan Murat Boz; Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir ve Öldür Beni Sevgilim gibi birçok yapımda başrol oynadı. Murat Boz, ayrıca her sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğunda oturuyor.

"Bu diyeti bozmuş hali mi?"

Murat Boz bu sefer takipçilerini kızdıracak bir hamle yaptı.Yakışıklı şarkıcı sosyal medya hesabından kaslı vücudunu paylaştı. Paylaştığı pozun altına, "Dieti biraz bozdum ama hakettim. Devaaam" yazan Boz,kaslı vücuduyla şov yaptı. Yakışıklı oyuncunun takipçileri "Bu diyeti bozmuş hali mi?" yorumları yapmaktan çekinmedi.

İşte, diyeti bozan Murat Boz...

Murat Boz yaptığı paylaşımla takipçilerini kızdırdı! Yakışıklı şarkıcı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2