Gülse Birsel'in elektrik faturasına Gonca Vuslateri'den olay gönderme! Yalan Dünya'da aldığı parayı açıkladı

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, 2 bin 550 liralık elektrik faturasını paylaşmış ve isyan etmişti. Gülse Birsel'in yazıp oynadığı Yalan Dünya'da rol alan Gonca Vuslateri'den şoke eden bir paylaşım geldi. Vuslateri, o dönem diziden aldığı miktar ile Birsel'e gönderme yaptı.

Gülse Birsel'in elektrik faturasına Gonca Vuslateri'den olay gönderme! Yalan Dünya'da aldığı parayı açıkladı

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, gelen zamlara dakkat çekmek için gelen elektrik faturasını sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. 2 bin 550 liralık faturayı paylaşarak, “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim 3+1 düz daire ha burası” ifadelerini kulanmıştı. 

Birsel'in gönderisinden sonra 2012 ve 2014 yılları arasında Gülsel Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da Vasfiye Teyze karakterine hayat veren Gonca Vuslateri'den manidar bir paylaşım geldi. O dönem diziden aldığı miktara dikkat çeken Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al 4'e böl pul biberle lup." ifadelerini kullandı.