Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 10. final bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Yalancı 10. bölüm full izle! İşte, Yalancı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 10. final bölüm tek parça olarak yayınlandı. 23 Kasım 2021 tarihinde Yalancı 10. bölüm full internete yüklendi.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 1

Yalancı 10. final bölümde; Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçmiştir. Polis her yerde Mehmet Emir’i arar ancak Mehmet Emir yakalanamaz.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 2

Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir. Deniz ise Mehmet Emir’i öldürmediğini, Mehmet Emir’in kendisine tuzak kurduğunu, bu yolla kendisinden intikam aldığını iddia etmektedir.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 3

Her şey aradan geçen bir ayda olmuştur. Deniz baş şüpheli konumundadır. Kendisini aklamak için geçen bir ayda ne olduğunu çözmek zorundadır.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 4

Yalancı 9. bölümde neler oldu?

Yalancı 9. bölümde;Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir.

Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir. Deniz Canan’ın kendisine gelir gelmez konuşacağını ve Mehmet Emir’in nihayet yakalanacağını düşünmekte, aynı durumdan korkan Mehmet Emir ise Canan’ı susturmak için bir yol aramaktadır.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 5

Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha karşı karşıya getirir. Yaşadıklarından ve çevresindekilerin zarar görmesine engel olamamaktan yorgun düşen Deniz, her şeyden uzaklaşmaya karar verir ancak ona takıntılı bir bağlılık geliştirmiş olan Mehmet Emir, Deniz’in yakınında kalması için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kez hedefinde sadece Deniz değil, Deniz’in sevdikleri ve yakınları da vardır.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 6

Yalancı 10. final bölüm izle

Yalancı 10. final bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Yalancı dizisi konusu nedir?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 8

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 9

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Yalancı 10. final bölüm tek parça izle! Yalancı 10. bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 10

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burçin Terzioğlu-Deniz Sungur
  • Salih Bademci-Mehmet Emir Gürsoy
  • Hazal Türesan-Yasemin Aytekin
  • Cemal Toktaş-Murat Özdal
  • Şahin Irmak-Okay Aytekin
  • İmer Özgün-Canan Odakçı
  • Murat Kılıç-Erdal Numanoğlu
  • Serkan Tınmaz-Arif Ocakçı