Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle

Yalancı 6. Bölümü Show Tv ekranlarında yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 22 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Yalancı 6. Bölüm…

Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle

Yalancı dizisinin 6. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Yalancı 6.Bölümde: Deniz, Mehmet Emir'in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır. Deniz Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir'e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır? Deniz Mehmet Emir'in verdiği ipuçları ile etrafındaki yalancıları öğrenecek midir? İşte Yalancı dizisinin 6.bölüm tek parça linki…

Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Yalancı 5. Bölümde ne oldu?

Yalancı'nın 5. Bölümünde; Mehmet Emir Saklışehir'in gözü önünde Deniz'e mahkeme celbini verdikten sonra herkes davaya kilitlenir. Deniz savaşa devam etmekle Mehmet Emir'den özür dilemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Elindeki tek şey Mine'nin intiharı ardındaki şaibedir.

Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Yalancı 6.Bölüm izle

Yalancı 6.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yalancı dizisinin konusu nedir?

Yalancı dizisinin konusu şöyledir: Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle - Resim : 4

 Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Yalancı 6. Bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça izle - Resim : 5

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burçin Terzioğlu-Deniz Sungur
  • Salih Bademci-Mehmet Emir Gürsoy
  • Hazal Türesan-Yasemin Aytekin
  • Cemal Toktaş-Murat Özdal
  • Şahin Irmak-Okay Aytekin
  • İmer Özgün-Canan Odakçı
  • Murat Kılıç-Erdal Numanoğlu
  • Serkan Tınmaz-Arif Ocakçı