Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 7. Bölümü Show Tv ekranlarında yayınlandı. Yalancı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Yalancı 2 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Yalancı yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle

Yalancı son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Diziseverler, Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 7. Bölümü izleyebilecekleri linki araştırıyor. Yalancı 7. Bölümde: Mehmet Emir karanlık sırlarını bir bir Deniz'e anlatmıştır. Mehmet Emir de artık gergindir. Ama Deniz'le ilgili takıntısı, onu sinirlendirmek için tekrar avlanmaya iter. Deniz bu yeni kurbanın kim olduğunu bulabilecek midir? Bir yandan yaptığı hatadan dolayı pişman olan Murat, Deniz'e yeni bir ipucu getirir. Deniz onu en derinden yaralayan eski kocası ile iş birliği yapacak mıdır? İşte Yalancı yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz o link...

Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Yalancı 6. Bölümde ne oldu?

Yalancı'nın 6. Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir'e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır? Deniz, Mehmet Emir'in verdiği ipuçları ile etrafındaki yalancıları öğrenecek midir? Deniz, Mehmet Emir'in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır.

Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Yalancı 7. Bölüm izle

Yalancı 7. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yalancı dizisinin konusu nedir?

Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi?

Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle - Resim : 4

Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!

Dizi İngiliz yapımı Liar dizisinin uyarlamasıdır.

Yalancı 7. Bölüm full izle! Yalancı yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burçin Terzioğlu-Deniz Sungur.
  • Salih Bademci-Mehmet Emir Gürsoy.
  • Hazal Türesan-Yasemin Aytekin.
  • Cemal Toktaş-Murat Özdal.
  • Şahin Irmak-Okay Aytekin.
  • İmer Özgün-Canan Odakçı
  • Murat Kılıç-Erdal Numanoğlu.
  • Serkan Tınmaz-Arif Ocakçı