Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 8. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Yalancı son bölüm full izle! İşte, Yalancı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı dizisi 8. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 9 Kasım 2021 tarihinde Yalancı son bölüm full internete yüklendi.

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 1

Yalancı 8. bölümde; Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer. Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır.

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 2

Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Canan, Mehmet Emir’e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir’in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha yüz yüze getirir. Deniz bu olay vesilesi ile Mehmet Emir’in bir kurbanı daha olduğunu anlamış olur.

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 3

Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir’in bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak ve Mehmet Emir’i parmaklıklar ardına gönderebilecektir. Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 4

Yalancı 7. bölümde neler oldu?

Yalancı 7. bölümde; Mehmet Emir karanlık sırlarını bir bir Deniz'e anlatmıştır. Mehmet Emir de artık gergindir. Ama Deniz'le ilgili takıntısı onu sinirlendirmek için tekrar avlanmaya iter. Deniz bu yeni kurbanın kim olduğunu bulabilecek midir? Bir yandan yaptığı hatadan dolayı pişman olan Murat Deniz'e yeni bir ipucu getirir. Deniz onu en derinden yaralayan eski kocası ile iş birliği yapacak mıdır?

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 5

Yalancı 8. Bölüm izle

Yalancı 8. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yalancı dizisi konusu nedir?

Öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı... İki Taraf, Tek Doğru!

Yalancı 8. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 7

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burçin Terzioğlu-Deniz Sungur
  • Salih Bademci-Mehmet Emir Gürsoy
  • Hazal Türesan-Yasemin Aytekin
  • Cemal Toktaş-Murat Özdal
  • Şahin Irmak-Okay Aytekin
  • İmer Özgün-Canan Odakçı
  • Murat Kılıç-Erdal Numanoğlu
  • Serkan Tınmaz-Arif Ocakçı