Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı 9. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Yalancı son bölüm full izle! İşte, Yalancı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı dizisi 9. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 16 Kasım 2021 tarihinde Yalancı son bölüm full internete yüklendi.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 1

Yalancı 9. bölümde; Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 2

Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir. Deniz Canan’ın kendisine gelir gelmez konuşacağını ve Mehmet Emir’in nihayet yakalanacağını düşünmekte, aynı durumdan korkan Mehmet Emir ise Canan’ı susturmak için bir yol aramaktadır.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 3

Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha karşı karşıya getirir. Yaşadıklarından ve çevresindekilerin zarar görmesine engel olamamaktan yorgun düşen Deniz, her şeyden uzaklaşmaya karar verir ancak ona takıntılı bir bağlılık geliştirmiş olan Mehmet Emir, Deniz’in yakınında kalması için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kez hedefinde sadece Deniz değil, Deniz’in sevdikleri ve yakınları da vardır.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 4

Yalancı 8. bölümde neler oldu?

Yalancı 8. bölümde; Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat'ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 5

Canan, Mehmet Emir'e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir'in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz'i bir kez daha yüz yüze getirir.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 6

Deniz bu olay vesilesi ile Mehmet Emir'in bir kurbanı daha olduğunu anlamış olur. Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir'in bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak ve Mehmet Emir'i parmaklıklar ardına gönderebilecektir.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 7

Mehmet Emir, her birinin üzerinde kadın ismi yazan hafıza kartlarını çıkararak Deniz'inkini ayırır. Deniz'e olan saplantısı gittikçe büyüyen Mehmet Emir'in sıradaki hamlesi ne olacak?Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 8

Evine yapılan saldırıyı Deniz'in gerçekleştirdiğini düşünen Mehmet Emir, Deniz'i sinir eden konuşmalarından birini daha gerçekleştirir. Deniz ve Görkem ise Mehmet Emir'in evine saldıran kişiyi bulmak için plan yapar.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 9

Mehmet Emir'in kendisine saldırdığını anlayan ve zor günler geçiren Canan'ın intihara teşebbüs ettiği korku dolu anlar ise heyecanı yükseltti.

Yalancı 9. bölüm tek parça izle! Yalancı son bölüm full izle! Yalancı son bölüm izle - Resim : 10

Yalancı 9. bölüm izle

Yalancı 9. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Yalancı dizisi konusu nedir?

Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir'in (Salih Bademci) masum gibi görünen bir akşam yemeği sonrasında hayatları altüst oluyor. İki taraf da yaşanan geceye dair farklı şeyler anlatıyor. Kim yalancı? İşte bu sorunun yanıtı büyük bir merak konusu oluyor.

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burçin Terzioğlu
  • Salih Bademci
  • Hazal Türesan
  • Cemal Toktaş
  • Şahin Irmak
  • İmer Özgün
  • Murat Kılıç
  • Serkan Tınmaz
  • Efsane Odağ
  • Fatih Berk Şahin
  • Emir Çubukçu
  • Öyküsu Özyürek
  • Ozan Ayhan
  • Gizem Erman Soysaldı
  • Mesut Yılmaz
  • Doğa Karakaş
  • Sema Çeyrekbaşı
  • Özgür Şahin