Yalancılar ve Mumları konusu ne, oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda, ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar'ın bulunduğu Yalancılar ve Mumlar dizisi araştırılmaya başlandı. Şimdiden 'Yalancılar ve Mumları konusu ne?' gibi aramalar yapılıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda?

Yalancılar ve Mumları konusu ne, oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda, ne zaman başlıyor?

Başrolünü Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar gibi birbirinden güzel ve başarılı 4 kadının paylaşacağı Yalancılar ve Mumları dizisi hakkında merak edilenler araştırılıyor. 'Yalancılar ve Mumları ne zaman başlıyor?' sorusunun yanı sıra 'Yalancılar ve Mumları oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda?' sorularını cevapladık. İşte Yalancılar ve Mumları dizisi hakkında merak edilenler...  

Yalancılar ve Mumları konusu ne, oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda, ne zaman başlıyor? - Resim : 1

Yalancılar ve Mumları konusu ne?

Şebnem, Elif, Leyla ve Meliha dört yakın arkadaştır. Yalancılar ve mumları dizisinde bu dört yakın arkadaşın sırları, ilişkileri, yalanları ve arkadaşlık ilişkileri işlenecek. Ceren Moray'ın hayat verdiği Elif karakterinin kırılma noktası, eşi Engin'in (İsmail Demirci) kaybolması olur. Kızı Sumru ile yaşam mücadelesi veren Elif'in yolu, Sumru'nun okul arkadaşı olan Pelin'in babası Yakup ile kesişir. Bu karşılaşmanın ardından her şey sarpa sarar.

Yalancılar ve Mumları ilk bölüm fragmanı

Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanan ilk fragmanında Elif'in, kızı Kumru ile sıradan bir hayat sürdüğü ancak sonrasında kızı Sumru'yu kaybettiği görülüyor. Kızını arama telaşında olan anne, bir yandan da öldü sandığı eşinin yaşadığından şüphe ediyor.

Yalancılar ve Mumları konusu ne, oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları hangi kanalda, ne zaman başlıyor? - Resim : 3

Yalancılar ve Mumları oyuncuları kim?

  • Meliha (Elçin Sangu)
  • Elif (Ceren Moray) 
  • Şebnem (Şafak Pekdemir) 
  • Leyla (Burcu Gölgedar) 
  • Yakup (Feyyaz Duman) 
  • Engin (İsmail Demirci) 
  • Hasan (İlker Kızmaz) 
  • Şerife (Melike Güner) 

Yalancılar ve Mumları hangi kanalda, ne zaman başlıyor?

Medyapım imzası taşıyan uyarlaması olarak yayınlanacak olan Yalancı ve Mumları dizisi 30 Eylül 2021 Perşembe günü izleyiciler ile buluşacak. Yalancılar ve Mumları dizisibib adı ilk önce 'Metresler' olarak duyuruldu. Bu ismi Türk seyircisinin benimsemeyeceği düşünülerek dizinin adı Yalancı ve Mumları olarak belirlendi. 

Yalancılar ve Mumları künyesi

Yalancılar ve Mumları, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı, senaryosu Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınan, dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. BBC Studios’un modern hayatı ve aşkı ele alan “Mistresses” İngiliz yapımı 'Mistresses' dizisinden uyarlandı.