Yalı Çapkını 14. bölüm full izle! Yalı Çapkını fragman izle!

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde her hafta seyirciler ekrana kilitleniyor. Milyonlar tarafından izlenen dizide suların durulmuyor. Dizinin 14. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalı Çapkını 14. bölüm full izle! Yalı Çapkını fragman izle!

Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait Yalı Çapkını dizisinde seyirciler merakla 14.bölüm detaylarını araştırıyor. Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Star Tv’de saat 20.00’da sevenleriyle buluşuyor. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu Ve Mert Ramazan Demir yer alıyor.

Seyran ile Ferit’in öpüşme sahnesi olay olmuştu

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde; Ferit kimseye haber vermeden Amerika'ya gitmeye karar verdi. Kazım'ın zoruyla baba evine dönen Seyran'ın Pelin'den haber alıp onu durdurmaya gitmesi damga vurdu. Ferit’i durdurmak için havaalanına koşan Seyran, "Seni seven herkesi bırakıp gidecek kalp yok sende Ferit. Gitmeyeceksin" dedi. "Kızım deli misin sen? Daha nasıl gideyim? Ne oldu sana, kafana taş falan mı düştü?" diyen Ferit'e cevap veren Seyran, "Gitmeni istemiyorum, gitmeyeceksin bu kadar basit" dedi.

Ferit "Ne ailem ne sen umrumda değilsiniz. Bitti" derken Seyran onu öptü. Eşine karşılık veren Ferit Korhan, sonrasında Seyran'a sarıldı. İkilinin bu sahnesine sosyal medyadan yorum yağarken, 13. bölümün son sahnesi YouTube’da 2.5 milyondan fazla izlendi.

14.bölümde neler olacak?

Seyran’ın Ferit’i öpmesi Ferit’i yolundan döndürmeye yetmez. Öte yandan Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Kritik durumu atlatarak eve çıkan Halis Ağa’nın da Seyran’dan bir isteği olacaktır. İzleyicilerden kimisi Ferit'in gerçekten gittiğini düşünürken, uçağa binemeyeceğini ama kimseye de haber vermeden bir süre gizleneceğini tahmin ediyor.

Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Yalı Çapkını konusu nedir?

Senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları ele alıyor.

YALI ÇAPKINI 14.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ