Yalı Çapkını dizisinde baş karakter terk edecek! Olaylar büyüyor, plan tıkır tıkır işliyor!

Yalı Çapkını dizisinde büyük şok, baş karakter terk ediyor! Yalı Çapkını yeni bölümünde takipçilerini derinden etkileyecek sahneleriyle ekranlara gelecek. Seyran karakteri ile Afra Saraçoğlu hüzünlü anlara sahne olacak. Olayların büyüyeceği Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde aksiyon heyecanı tırmandıracak.

Yalı Çapkını dizisinde baş karakter terk edecek! Olaylar büyüyor, plan tıkır tıkır işliyor!

Yalı Çapkını dizisinden yeni tanıtım geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu ‘Yalı Çapkını’ yeni bölümüyle ekranlara gelecek. İzleyenleri derinden etkileyen sahneleriyle Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde olaylar iyice büyüyecek.

İPLER KOPUYOR, SEYRAN KARARINI VERİYOR!

Seyran karakteri ile Afra Saraçoğlu yine başarılı bir performans ortaya koyacağı Yalı Çapkını’nda ipler kopuyor. Ferit’in elini havada yakalayan Seyran kararını veriyor. Soluğu Kazım’ın evinde alan Seyran, Halis Ağa’yı sinirlendiriyor.

PLAN İŞLİYOR, HER ŞEYİN AKIŞI BİR ANDA DEĞİŞİYOR

Ferit, Suna’yla ilgili durumu öğrenince tepkisi Abidin’den hesap sormak olur ve ikisi arasında bir arbede yaşanır. İfakat’ın planı tıkır tıkır işlerken; Seyran’ın da yalıya dönmeme ısrarı devam eder. Saffet Suna’yla evlenmek istediğini dedesine söyler.

Pelin, Ferit’i kazanabilmek için bir adım daha atar. Kazım Ağa’nın Zerrin’le yaptığı görüşme ise her şeyin akışını değiştirir.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİM?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda şu oyuncular bulunuyor:

“Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. ‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her Cuma ekranlarda olacak.