Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin hayranlarına kötü haber... Sinirden çıldırdıkları 2 karakter için karar verildi

Yalı Çapkını dizisinde yer alan iki karaktere öfke artıyor! Dizinin hikayesinde yer alan izleyicinin ilk günden bu yana nefretini kazanan karakterler Pelin ve annesi Zerrin sosyal medyada gündem oldu. Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman sosyal medyada istenmeyen oyuncu ilan edilirken, dizinin sıkı takipçileri adeta kin kusuyor.

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin hayranlarına kötü haber... Sinirden çıldırdıkları 2 karakter için karar verildi

Televizyon ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yapımlarından Yalı Çapkını sosyal medyanın diline düştü. Dizinin sıkı takipçileri hikayede yer alan iki karaktere adeta öfke kusuyor. Sosyal medyanın gündemine oturan Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman’a tepki yağıyor.

DİZİDE GERGİNLİK ARTIYOR

Yalı Çapkını dizisinin senaristleri, bu sefer de Pelin karakterinin annesi Zerrin’i ön plana çıkardı. Zerrin karakterine hayat veren Toprak Sağlam’ın dizide yansıttığı karakter dizideki gerginliğin ateşini yükselmeye yönelik bir kurguyu da güçlendiriyor.

EN ÖNEMLİ KOZLARDAN BİRİ OLDU!

Dizinin hikayesinde de Zerrin’e yönelik izleyici tepkisi şimdi Zerrin karakteriyle daha da pekişiyor. Çocuklarının hayatlarına karışan, evlilikleri bitirme pahasına bir annenin neler yapabileceğini izleyiciye gösteren Zerrin karakteri sosyal medyada her yayınlandığında tepkileri alıyor. Kızı Pelin’i evli olduğunu bildiği Ferit’e yönlendiren, yüzsüzlükte çığır açan Zerrin karakteri senaristin elindeki önemli kozlardan birisi.

PELİN İLE ZERRİN HİKAYENİN GERİLİM NOKTASINI ZIPLATIYOR

Dizinin bu kurgusu, özellikle Yalı Çapkını dizisi hayranlarını çıldırtıyor. Sosyal medyada hemen hemen her paylaşımda Zerrin ile Pelin karakterlerine yönelik çok ağır sözler sarf ediliyor. Hikayedeki çatışma unsuruna bu karakterlerin önemli bir katkısının olmadığını düşünenler de var. Zerrin’in bazı sözlerinin aşırı mantıksız ve tutarsız olduğunu düşününler de paylaşımlar yapıyor. Kimileri ise bu ikiliyi gerçek hayatta da benzer insanlar olduğu duygusuyla seyrediyor ve deneyim biriktiriyor.

İKİ KARAKTER DE DİZİDEN GÖNDERİLSİN!

Dizinin fanları tarafından Zerrin ile Pelin sahnelerine tepki gelirken, senaryonun bu bakış açısının yanlış olduğunu savunan, iki karakterin de diziden gönderilmesi gerektiğini ifade eden paylaşımlar da yapılıyor.