Yalı Çapkını dizisiyle ilgili süper haber 19 saat önce geldi... Yalı Çapkını hayranları buraya

Star TV ekranlarının çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'yla ilgili güzel bir haber geldi. Dizi reytinglerde daha olumlu bir tablo seyretmeye başladı.

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili süper haber 19 saat önce geldi... Yalı Çapkını hayranları buraya

Yalı Çapkını dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok konuşulan diziler arasında yer alıyordu. Yalı Çapkını dizisi Star TV'nin dizi başarısı açısından çok önemli bir yer tutarken, sallanan reyting tahtında bir anda yeniden önemli gelişmeler yaşandı. 

HEDEF YENİDEN ESKİ YÜKSEK REYTİNGLERE ULAŞMAK

Sezon başından bu yana tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alarak bugünlere gelen dizi, 26. bölümü ile de çift haneli oranlara ulaştı ve yine birinciliği elde etti.

Geçen haftaya bakıldığı zaman tüm izleyici gruplarında reytinglerini bir miktar artırarak düşüşü durduran dizi ekibinin, bundan sonraki hedefi eski yüksek reyting günlerine geri dönmek olacak.

31 MART'IN EN ÇOK İZLENEN YAPIMI OLDU 

Star’ın sevilen dizisi ‘Yalı Çapkını’ yirmi altıncı bölümüyle tüm kişiler kategorisinde birinci olarak 31 Mart Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Ancak AB ve ABC1 gruplarında birincilikleri Kızılcık Şerbeti elde etti. Yalı Çapkını bu iki kategoride de ikinci sırada bulunuyor.