Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! İşte, Yalnız Kurt son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 8. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Seyirciyi ekrana bağlayan dizi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 18 Mart 2022 tarihinde Yalnız Kurt son bölüm full internete yüklendi. Yalnız Kurt 8. bölümde;

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 1

Altay, tutsak olduğu hapishanede ceza olarak girenin canlı çıkamadığı ölüm çukuruna atılmıştır. Altay'ın ölüm çukuruna atıldığını gören Mira oldukça endişelenir. Nizam ise bu durumdan hoşnut olur. Kendisi için fırsat doğmuştur ve Nazar'ı kurtarmak için planları hazırdır. Altay'ı hapishanede zorlu bir mücadele bekler!

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 2

Doğan Rus diplomatla yaptığı anlaşmada sıkıntı yaşar ve onu köşeye sıkıştırmak için B planını devreye sokar. Yetim Kurtlar'dan aldığı istihbarat ile Viking de Rus diplomatın peşine düşer ve ona ulaşmak için Nizam'dan bilgi alır. Viking ve Nizam'ın yaptığı bu gizli görüşmeyi ise izleyip kayda geçen birileri vardır.

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 3

Başarılı bir operasyonla Rus diplomatı ele geçiren Viking bu hamlesiyle büyük paralar kazanma umudunda olan Doğan'ın elini boş çıkarır. Doğan, güvenli mekanda sakladığı tutsağını elinden kaçırınca, içerde bir köstebek olduğundan emin olur. Gündüz, projeye devam edebilmek için titanyum kabloları beklemektedir. Ulvi ise Yıldırım Projesi'nin yapıldığı yeri bulduğundan emin olmak için titanyum kabloları tedarik etmek zorundadır. Fakat bu sandığı kadar kolay olmaz.

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 4

Altay ölüm çukurundan kurtulabilecek midir? Nazar, Altay çukurdayken nasıl bir yol izleyecek? Altay'ın Nazar'ı kurtarma operasyonu nasıl devam edecek? Nizam hangi aşamada devreye girecek? Sare, Levent'i öldürmüş olmanın hesabını Viking'e nasıl verecek? Viking ve Nizam'ı izleyen göz kim? Ulvi Paşa titanyum kabloları üzerinden yaptığı hamle ile Yıldırım Projesi'nin yerini bulacak mı?

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 5

Yalnız Kurt 7. bölümde neler oldu?

Yalnız Kurt 7. bölümde; Altay, Mira'nın verdiği görevi yerine getirmek üzere, Kafkasya'da bir hapishanededir. Altay, hapishanede kendisini nelerin beklediğini bilmeden, kurtarması gereken kişiyi arar! 5 numaraya ulaşabilmek ve yoluna devam edebilmek için bu zorlu görevin üstesinden gelmek zorundadır. Bunun için her türlü riski göze alır.

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 6

Mira da, uydu bağlantıları ile bir yandan Altay'ı takip ederken diğer yandan da Yıldırım Projesi'nin peşindedir. Sezai Sirmen Paşa'ya suikast düzenleyerek göze giren Nizam ise yeni görevi için beklemektedir. Hapishanedeki görevin Altay'a verilmiş olması Nizam'ı rahatsız etmiştir. Sare de ortadan kaybolan Altay için endişelidir.

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 7

Yalnız Kurt 8. Bölüm izle

Yalnız Kurt 8. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

YALNIZ KURT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yalnız Kurt dizisinde; günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları yer alıyor. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturuyor.

Yalnız Kurt 8. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 8. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 9

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Cihan Ünal
  • Kürşat Alnıaçık
  • Damla Colbay
  • Hasan Deniz Yaran
  • Murat Han
  • Deniz Evin
  • Polat Bilgin