Yalnız Kurt dizisi son bölüm full hd izle! Yalnız Kurt 31.bölümde neler olacak?

Seyirciler tarafından büyük ilgi gören Yalnız Kurt dizisi yeni bölümünde dizi severleri heyecanlandıracak. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt dizisinin 31. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalnız Kurt dizisi son bölüm full hd izle! Yalnız Kurt 31.bölümde neler olacak?

Yakından takip edilen Yalnız Kurt dizisi Cuma akşamları ATV’de ekranlara geliyor. Başrollerinde ünlü oyuncuların yer aldığın dizi her Cuma sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Osman Sınav  imzası taşıyan dizinin 31.bölüm fragmanı yayınlandı.
 

31.Bölümde neler olacak?

Doğan kurulan tuzakla elinden alınan Merkez Bankası baş yazılımcısını kurtarmak için harekete geçer. Aksi halde Türkiye Cumhuriyeti'nin dijital para projesi tehlike altında olacaktır. Barış ve Minnet de Doğan'ın yanında operasyona katılırlar. Ahmet Hemşinli'nin Red Embers'a yaptığı baskından eli boş dönmesinin ardından herkes tekrar Altay'ı bulmak için harekete geçer. Doğan'ın Altay'ı kurtarmak için bir planı vardır. Doğan, Halit Yıldırım'a gider. Konsül üyeleri ise Harun Karacabey'in ortadan kaybolmasına bir türlü anlam veremezler ve bu olayın peşine düşerler. Mira'nın ise Barış'a oynadığı oyunda artık farklı planları vardır. Halit ve Doğan'ın yaptığı anlaşma gereği Red Embers ve tim hurdalıkta karşı karşıya gelirler. Doğan, Altay'ı istemektedir. Halit ise dijital para projesini. Can'ın ise çok başka planları vardır. Doğan merkez bankası baş yazılımcısını kurtarabilecek mi? Doğan Altay'ı kurtarmak için Halit Yıldırım'a ne teklif edecek? Mira'nın planlarındaki değişiklik ne olacak? Red Embers ve timin hurdalıktaki karşılaşmasında neler olacak? 

 Yalnız Kurt dizisi hangi kanal ve saat kaçta yayınlanıyor?

Yalnız Kurt her cuma 20..00'da ATV'de seyircisiyle buluşuyor

 Yalnız Kurt dizisi oyuncuları kimlerdir?

Cihan Ünal

Kürşat Alnıaçık

Damla Colbay

Hasan Deniz Yaran

Murat Han

Deniz Evin

Polat Bilgin

Yalnız Kurt Konusu nedir?

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir. 

 

YALNIZ KURT 31.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ