Yalnızım, Sırılsıklam, Canısı gibi unutulmaz efsane parçalara imza atan İbrahim Erkal’ın kızı Dilara 18 yaşına bastı, eşi son halini paylaştı

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın kızı Dilara 18 yaşına bastı. İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal ise kızı Dilara’nın son halini sosyal medyada paylaştı.

Yalnızım, Sırılsıklam, Canısı gibi unutulmaz efsane parçalara imza atan İbrahim Erkal’ın kızı Dilara 18 yaşına bastı, eşi son halini paylaştı

2017 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın kızı Dilara Erkal büyüdü. Yalnızım, Sırılsıklam, Canısı gibi unutulmaz şarklılara imza atan İbrahim Erkal’ın kızı Dilara Erkal son haliyle büyüledi. Dilara Erkal’ın son halini ise İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal paylaştı.

Filiz Erkal, yaptığı paylaşımıyla Dilara Erkal’ın doğrum gününü de kutladı. Paylaşımına şu notu ekledi. "Canım sevgilimin emaneti, ömrüm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Seni seviyorum bebeğim" dedi.

Yalnızım, Sırılsıklam, Canısı gibi unutulmaz efsane parçalara imza atan İbrahim Erkal’ın kızı Dilara 18 yaşına bastı, eşi son halini paylaştı - Resim : 1

Erkal şu ifadeleri kullandı:

"Benim ilk göz ağrım, güzel kızım ne çabuk zaman geçti? Sen 18 oldun! Bu yaşın sana güzellikler getirsin. Ömrün boyunca yüzün gülsün, karşına hep iyi insanlar çıksın. Canım sevgilimin emaneti ömrüm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Seni seviyorum bebeğim..."

Öte yandan İbrahim Erkal ile 2003 yılında nikah masasına oturan Filiz Erkal'ın, Dilara'nın yanı sıra Elifsu ve Levet adında iki çocuğu daha bulunuyor.