Yamyamlığın bu kadarı... Kendi türünü saniyeler içerisinde yiyerek midesine attı. O anlar kameraya kaydedildi

Vahşi doğadan hemen hemen her gün gelen inanılmaz görüntüler herkesin nefesini tutmasına neden oluyor. Son videoda kendi türünden olan canlıyı saniyeler içinde mideye indiren o canlı herkesi şaşkına çevirdi.

Bir mühendis ve doğa tutkunu olan Klaus Bohmer, bir kobranın yolda gördüğü canlı engerek yılanını mideye indirdiği nadir görülen manzarayı filme aldı. Bu olağanüstü manzara, Klaus'un Güney Afrika'daki nefes kesen Kgalagadi Sınır Ötesi Parkı'na yaptığı safari sırasında ortaya çıktı.

"GERÇEKÜSTÜ VE BENZERSİZ BİR OLAY"

Doğa yürüyüşü sırasında herkesi şaşkına çeviren inanılmaz bir manzara ortaya çıktı. "Tam orada, bir yılanın diğerini yuttuğunu gördüm. O kadar gerçeküstü ve benzersiz bir olay ki daha önce böyle bir şey görmemiştim. Gerçekten unutulmaz bir deneyim olarak hafızamda kaldı."

Klaus'un tanık olduğu kobralar, diğer yılanlara karşı benzersiz beslenme tercihleriyle ünlüdür. Bu son derece uyarlanabilir yırtıcılar, çeşitli yılan türleriyle mücadele etmek ve onları tüketmek için hem zehirli güce hem de çevikliğe sahiptir, bu da onları üst düzey yırtıcılar yapar.