Yanlış kişiyi vurdu! Husumetlisi sanıp vurduğu kişi başkası çıktı

Telefonda tartıştığı kişiyle konuşmak için Kayseri'den Kırşehir'e giden şahıs, husumetlisi sandığı kişiyi tüfekle vurup kaçtı. Polisin çalışmaları sonucunda yakalanan şüpheli tutuklandı.

Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde Hakkı Göçen Caddesi üzerinde, E.K. ve A.K., telefonda tartıştıkları A.G.'yi hedef aldı. Kayseri'den Kırşehir'e gelen iki arkadaş, A.G. yerine yanlışlıkla F.M.'yi vurdu.

Yanlış kişiyi vurdu! Husumetlisi sanıp vurduğu kişi başkası çıktı - Resim : 1

YANLIŞLIKLA HEDEF ALINDI

Şüphelilerin güvenlik kamerasına da gelişlerinin yansıdığı olayda yaralanan F.M., Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. F.M., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine verdiği ifadede olayla hiçbir ilgisinin olmadığını anlattı. İncelemesini derinleştiren polis, güvenlik kameraları ve tanık ifadelerini değerlendirdi. Kayseri emniyeti ile yapılan ortak çalışmada F.M.'nin yanlışlıkla hedef alındığı ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Yakalanarak Kırşehir emniyetinde ifadeleri alınan şüphelilerden E.K. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderilirken, A.K. ise adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.