Yanlış zil az kalsın canından ediyordu! Önce bıçaklandı, sonra vuruldu

İstanbul Kurtuluş'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için girdiği binada yanlış zile basınca başına gelmeyen kalmadı. Evden çıkan iki kişi, yabancı uyruklu şahsı önce bıçakladı sonra silahla bacağından vurdu.

Şişli'de yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için girdiği binada yanlış zile basınca az kalsın canından oluyordu. Evden çıkan iki kişi, cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Yabancı uyruklu genç, bu sırada direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. 

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Şişli Kurtuluş’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kamerun uyruklu N.T.C. (24) unuttuğu cep telefonunu geri almak için arkadaşının yaşadığı binaya geldi. Genç adam, arkadaşının evinin zili yerine yanlışlıkla alt komşusunun zilini çalınca evden iki kişi çıktı. Evden çıkan iki kişi N.T.C.’nin cüzdanını almak için üzerine yürüdü.

Yaşanan arbedede yabancı uyruklu genç, saldırganların birinin bıçak darbesi ile göğsünden yaralanırken, diğer saldırgan silahını çekip ateş açması sonucu bacağından yaralandı. 

Aldığı yaralar ile can havliyle kendisini binadan dışarıya atan N.T.C., bir duvar dibine oturarak vatandaşların çağırdığı ambulansın gelmesini bekledi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yabancı uyruklu N.T.C.’yi yaptığı ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya tanık olan N.T.C.’nin binada yaşayan arkadaşı ise yaşananlar nedeniyle dışarıda sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan yabancı uyruklu yaralı gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalarda alt komşu E.İ.’nin fotoğrafının N.T.C.’ye gösterilerek teşhis edilmesi sonucunda saldırgan E.İ. ve ev sahibi M.S., Şişli Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli iki şahıs işlemleri için emniyete götürüldü.