Ünlü şarkıcı nişanlısının ölüm anını anlattı! "Ben de yaşamak istemedim"

Yansın İstanbul şarkısıyla üne kavuşan şarkıcı Rümeysa, tv100 ekranlarında her pazar yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına katıldı. Rümeysa vefat eden nişanlısından sonraki hayatını anlattı.

Yansın İstanbul şarkısıyla üne kavuşan şarkıcı Rümeysa Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında kendisini derinden etkileyen travmaları anlattı. 

"Yaşamak istemedim"

Nişanlısını kaybettiğini söyleyen şarkıcı, "Ben nişanlımı kaybettim. 2011 yılında kaybettim ve 8 ay sonra psikolojim düzelsin deiye 'O Ses Türkiye'ye katıldım. O kadar çok seviyordum ki nişanlımı ben de yaşamak istemiyordum. Sonra beni gazeteci bir abim aradı. "Rümeysa ne yapıyorsun" dedi. "Yaşamanın yollarını arıyorum" dedim. Gel O Ses'e katıl havan değişir dedi. O arkadaşımın sayesinde katıldım. Keşke kaybetmeseydim nişanlımı. O olayın tramvalarını hala yaşıyorum. Kaybetmekten korkuyorum, hala telefonum açılmadığında aklıma başka başka şeyler geliyor. Mesela insanlara bağlanmak istemem. Çünkü bir insanı sevmenin verdiği haz ve mutluluk, kaybettiğiniz zamanki hüzün her zaman daha baskın. 9 ay beraberdik ve evlenmeye karar verdik. 10 yıl boyunca üzüldüm. Bir anda hayatımda en sevdiğim ve ilk erkek arkadaşım vefat etti. Kendisi pilottu, bir uçak kazasında kaybettik. İstanbul Boğazı'nda 68 model helikopterin arızası sonucunda kaza gerçekleşti. Cumhurbaşkanımız sonrasında yeni skorsky helikopterler aldı. Daha sonra cumhurbaşkanımız beni arayıp bir istediğiniz var mı demişti. Ben de i skorsky helikopterler istemiştim. Nişanlım arkada 8 yaşında bir çocuğun doğum gününü kutlamak için uçuş yapıyorlardı. Beni aradı "helikopteri yordular, ben seni inince arayayım dedi. 7 dakika sonra bir arkadaşım aradı ve dedi ki "Rümeysa ana haberlere bir bakar mısın?" Haberde bir pilot kurtuldu diyordu, dedim ki kesin nişanlım kurtuldu. Çünkü çok iyi bir dalgıçtı. Emindim onun kurtulduğuna. " ifadelerini kullandı.