Yapı Kredi, Garanti, Akbank faizleri düşürdü! Görülmemiş ikinci el araç kredisi!

Son dönemde araç kredileri konusunda bankaların yarışı başlıyor. Yarışa hızlı başlayan bankalardan biri Yapı Kredi oldu. İkinci el ya da sıfır fark etmeden hakların aynı olacağı açıklandı. İşte güncel araç kredisi kampanyası...

Yapı Kredi, Garanti, Akbank faizleri düşürdü! Görülmemiş ikinci el araç kredisi!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışın ardından araç sahibi olmak için en uygun kredi seçeneğini arayan vatandaşlar yoğun bir araştırmaya girdi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılan son kredi açıklaması ardından piyasadaki hareketlilik dikkat çekti. İkinci el otomobil alacaklar için Yapı Kredi Bankası'ndan bomba bir kredi fırsatı geldi. 

İkinci el araç kredisi için yaş şartı

Dünyada yaşanan küresel çip krizi, ülkedeki sıfır araç vergilerinin artması sebebiyle vatandaşlar sıfırdan ziyade ikinci el araçlara yönleniyor. Ancak o nokta da araçta yaş sınırı, kredi ile ikinci el araç almak isteyen vatandaşların elini kolunu bağlıyordu. Bu sebeple ikinci el araçlar için yeni bir kredi kampanyası başladı. Yapı Kredi tarafından açıklanan kredi başvurusu, 10 yaşına kadar olan ikinci el otomobillerde 48 aylık vade ve uygun faiz oranı sunacak.

İkinci el araçlar için Yapı Kredi taşıt kredisinin faiz oranı nedir?

Banka sıfır ve ikinci el taşıt kredilerinde %2,49 faiz uyguluyor. Ticari taşıt kredilerinde uygulanan faiz ise %1,86 olarak belirlendi.