Amerika'da TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, Türkiye'ye dönmeme sebebini açıkladı

'Yaprak Dökümü' dizisiyle kariyerinde zirveyi yaşayan Tolga Karel, geçtiğimiz yıllarda sürpriz bir kararla ABD'ye yerleşmişti. Sık sık Türkiye'deki fiyatları eleştiren Karel, 'Türkiye'ye dönecek misin?' sorusuna sosyal medyadan cevap verdi.

Amerika'da TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, Türkiye'ye dönmeme sebebini açıkladı

'Yaprak Dökümü' dizisinde Oğuz karakterine hayat veren Tolga Karel, her şeyi geride bırakarak Amerika'ya yerleşmişti. Ailsiyle birlikte  Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

"Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" diyen Karel, önce ev aldı daha sonra da kendi şirketini kurdu. 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Karel, bir takipçisinin 'Plan program az da olsa yaşam sermayesi koymadan veya bir iiş bulmadan gelenlerin durumu içler acısı. Geri dönenler oluyor. Biz dahi vatandaşlığı alıp, durumlar devam ederse gitme taraftarıyız 2-3 yıla' sözlerine şöyle karşılık verdi:Amerika'da TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, Türkiye'ye dönmeme sebebini açıkladı - Resim : 2

"Benim için dönüş bu saatten sonra zor dostum. Zira ailem, eşim, çocuklarım buralı... Ve burada yaşamaktan mutlular ama tamamı Türk bireylerden oluşan bir ailenin dönmesi çok daha mantıklı duruyor."