Yaptığı iyilik karşısında aldığı bu teşekkürü hayatı boyunca unutamayacak. İneğin adama teşekkür ettiği anlar izleyenlerin içini ısıttı

Yabancı bir sosyal haber sitesinde paylaşılan video, izleyenlerin içini ısıttı. Minnettar bir inek, doğumunu yapmasına yardım eden adama teşekkür etti. O anlar izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Yabancı bir sosyal haber sitesinde yayınlanan görüntüler, kısa sürede binlerce kişi tarafından seyredildi. Doğumuna yardım eden adama şükranlarını sunan ineğin videosu, izleyenleri gülümsetti. Dakikalarca adamın, kolunu ve kafasını yaladı. Adamda gördüğü bu saf sevgi karşısında ineği öpmeye ve sarılmaya doyamadı. İneğin, yavrusunu sağ salim dünyaya getirmesine destek olan adama karşı minnettarlığı resmen yüzünden okunuyordu. 

Yaptığı iyilik karşısında aldığı bu teşekkürü hayatı boyunca unutamayacak. İneğin adama teşekkür ettiği anlar izleyenlerin içini ısıttı - Resim : 1

MİNNETTAR İNEK

Reddit'te paylaşılan videonun altında, "Anne inek, kendisini kurtaran ve buzağısını doğurmasına yardım eden nazik adama minnettarlığını gösteriyor" notu düşüldü.