30 saat sonra gelen mucize: Mehmetçik gözyaşlarına boğuldu!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğünde deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşın öldüğü korkunç depremde Mehmetçik'te deprem bölgesine intikal etti. Arama-kurtarma çalışmalarında bir kadını kurtaran asker gözyaşlarına hakim olamadı.

30 saat sonra gelen mucize: Mehmetçik gözyaşlarına boğuldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yıkılan binaların enkazından yaklaşık 30 saat sonra 2 kadın yaralı kurtarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Atatürk Caddesi'nde bir binanın enkazında AFAD koordinesinde İHH ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, enkaz altında kalanlar olduğunu tespit etti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Asi Nehri yakınında bulunan Cebrail Mahallesi'nde de bir binanın enkazında ekiplerce gerçekleştirilen çalışmada, ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralı kurtarıldı. Kadını enkazdan çıkaran komandonun gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

30 saat sonra gelen mucize: Mehmetçik gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 1