Yargı 31. bölüm bugün yok mu? Yargı dizisi son bölüm neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

Yargı 31. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Yargı dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer aldığı Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yargı 31. bölüm bugün yok mu? Yargı dizisi son bölüm neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

Yargı 31. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Yarın bayram olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Yargı dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. BaşrollerindePınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun bulunduğu Yargı dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yargı 31. bölüm bugün yok mu? Yargı dizisi son bölüm neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

YARGI 31. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, 1 Mayıs 2022 Pazar yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 31. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Yargı 31. bölüm bugün yok mu? Yargı dizisi son bölüm neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinin 30. bölümünde; Ceylin cinayet şüphesiyle gözaltına alınıyor! Ceylin, Ilgaz'dan vazgeçememektedir. Tüm olanlara karşın kalbindeki aşk onu Ilgaz'dan uzak bırakmaz. Diğer taraftan Yekta, Çınar'ın durumundan yararlanıp ona avukatı olabileceğini söyler.

Yargı 31. bölüm bugün yok mu? Yargı dizisi son bölüm neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Yargı dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ilgaz'la Ceylin'in ayrıldıkları görüldü.

Yargı dizisi 31. bölüm bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Yargının yeni bölümünün bayram dolayısıyla ertelendiği öğrenildi.

Yargı yeni bölüm ne zaman?

Sürpriz dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Yargı dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazar günü saat 20:00'de yayınlanacak.