Kaan Urgancıoğlu yakın arkadaşının eski aşkıyla beraber! Bakın o isim kim çıktı! Arkadaşını takipten çıktı!

“Yargı” dizisinin savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer’le aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülenen Urgancıoğlu ve Denizer ilk kez kameralara yansımıştı. Urgancıoğlu'nun yeni sevgilisi bakın kim çıktı...

Yargı” dizisinin savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer’le aşk yaşıyor. Ailesinin izinden gidip mekan işletmeciliği yapan Burcu Denizer, Kaan Urgancıoğlu’nun yakın arkadaşı Doruk Tirman’ın da eski sevgilisi... Doruk Tirman, Denizer’in yakın arkadaşı Urgancıoğlu’yla ilişki yaşadığını öğrenince her ikisini de takipten çıkmıştı.

Geçen yaz beraber tatil de yapan Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer hafta başı Kuruçeşme’deki bir mekânda kameralara takıldı. Denizer, kameraların dışarıdan çekim yaptığını fark edince yerini değiştirdi.

Bir ara mekanın görevlileri Urgancıoğlu ile Denizer’in görüntülenmesini engellemek için seferber oldu ve ikilinin önüne etten duvar ördü.

Bununla da yetinmeyen çalışanlar çektikleri perdeyle iki sevgiliyi kamufle etti. Cam kenarında oturan iki genç kız yaşanan bu durumu şaşkınlıkla karşıladı.

İlerleyen saatlerde mekândan önce Burcu Denizer, peşinden de Kaan Urgancıoğlu çıktı. Hızla minibüse binen çiftten Burcu Denizer’in yüzünü gizlemesi dikkat çekti.