"Yargı"dizisinde duygulandıran sahne! ''İçimdeki köksüz nifüferi ben sana demirledim''

Uluslararası Emmy ödüllü Yargı dizisinin 81. bölümünde (Pınar Deniz) Ceylin’in, (Kaan Urgancıoğlu) Ilgaz’a söylediği, “Hayatımda ilk defa içimdeki köksüz nilüferi ben sana demirledim” sözleri ve çocukluğu da dahil olmak üzere hayatı ile ilgili iç hesaplaşması izleyenlerin yüreğine dokundu ve 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sosyal medyada gündem oldu.

"Yargı"dizisinde duygulandıran sahne! ''İçimdeki köksüz nifüferi ben sana demirledim''

İzlenme rekorları kıran Yargı dizisini son bölümünde yer verilen ‘Köksüz Nilüfer’ sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran duygusal diyaloglar gündem oldu. Ceylin’in, Ilgaz’a söylediği, “Hayatımda ilk defa içimdeki köksüz nilüferi ben sana demirledim” sözleri ve çocukluğu da dahil olmak üzere hayatı ile ilgili iç hesaplaşması izleyenleri duygulandırdı. 

Yargı’nın 81’inci bölümünün final sahnesinde Ilgaz, Ceylin’e Fırat’ın eski sevgilisi olduğunu neden söylemediğini sordu ve Ceylin’i bunu bilerek yaptığı konusunda suçladı. Yekta ile odadan çıkan Ceylin, duydukları karşısında şoke oldu ve açıklama yapma gereği hissetti. Ilgaz’la tanıştıktan sonra tüm hayatının değiştiğini; yaşam motivasyonunun Ilgaz’a duyduğu sevgi ve inanç olduğunu söyleyen Ceylin’in yaptığı konuşma izleyenlerin yüreğine dokundu.

"Yargı"dizisinde duygulandıran sahne! ''İçimdeki köksüz nifüferi ben sana demirledim'' - Resim : 1

"İLK DEFA İÇİMDEKİ KÖKSÜZ NİLÜFERİ BEN SANA DEMİRLEDİM"

Ceylin’in çok konuşulan sahnedeki sözleri şöyle devam etti:

“Seninle tanıştıktan sonra altüst oldum. Kendimi, hayatımı, bütün dürüstlüğümü sorgulamaya çalıştım. Ben senin için değişmeye çalıştım Ilgaz. Ve bütün motivasyonum sana olan sevgim ve inancımdı. Hayatımda ilk defa içimdeki köksüz nilüferi ben sana demirledim. Sen şimdi karşıma geçmiş bütün suçlayıcı bakışlarınla bana kendimin ne kadar yalnız olduğunu hissettirdin. Kimseye güvenemeyeceğimi, güvenilmez olduğumu… Aslında kimsenin hiçbir şeyi olamayacağımı hissediyorum. Teşekkür ederim sevgilim...”

Ceylin’in, Ilgaz’a söylediği, “Hayatımda ilk defa içimdeki köksüz nilüferi ben sana demirledim” sözleri ve çocukluğu da dahil olmak üzere hayatı ile ilgili iç hesaplaşması sosyal medyada çok konuşuldu.