Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu MGD gecesinde neden duygulandı?

Magazin Gazetecileri Derneği’nin bu yıl 26. kez düzenlediği Altın Objektif Töreni’nde ödül alan “Yargı” dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, Demet Akbağ’ı görünce neden duygusal anlar yaşadı?

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen “Altın Objektif Ödülleri”, 26. kez sahiplerini buldu. Şov dünyasının en prestijli töreninde tiyatro, müzik, sinema ve tv dünyasının seçkin isimleri ödüllendirildi. Gecenin sunuculuğunu Ebru Akel ile Murat Güloğlu yaptı.

Şıklık rüzgarının estiği törende “Yılın Şarkısı” Ebru Yaşar, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un dinlenme rekoru kıran “İçime Ata Ata” şarkısı oldu. Yaşar, gecede yine güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Ünlü sanatçı son olarak çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış ve yaz boyunca yaptığı açıkhava konserlerinin gelirini bir hatıra ormanı oluşturmak için bağışlamıştı.

Ebru Yaşar’a sevenlerinin kendisinden dört gözle yeni şarkı beklediği hatırlatıldı.

Ebru Yaşar, müzisyen Onur Şener’in Ankara’da istek şarkı yüzünden vahşice öldürüldüğü olayı da kınadı.

Törende tiyatro ödüllerini Demet Akbağ ve Salih Bademci’yi buluşturan “Aydınlıkevler” oyunu topladı.

“En İyi Komedyen Ödülü”nü alan Doğu Demirkol, mini stand-up gösterisiyle geceye renk kattı.

Doğu Demirkol sahneden Rapçi Sefo’ya da espriyle takıldı. Bu sırada Ebru Akel, genç şarkıcıya sitem etti.

“Camdaki Kız” dizisinin başrol oyuncusu burcu biricik, en iyi dram dizi oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Gecede yılın program sunucusu ödülünü Çağla Şıkel aldı. Serum alarak törene katılabildiğini anlatan ünlü model, çocukları Kuzey ve Uzay’ın da kendisine moral verdiklerini belirtti.

“Kulüp” dizisiyle yılın dijital platform dizi oyuncusu ödülünü gökçe bahadır aldı. Ünlü oyuncu ödül törenine eşi Emir Ersoy ile birlikte geldi.

“Baba”yla Yılın Dram Dizi Oyuncusu Ödülüne layık görülen Tolga Sarıtaş da geceye katılanlar arasındaydı. Sarıtaş, usta oyuncu Haluk Bilginer’le oynamanın büyük bir şans olduğuna dikkat çekti.

Aksiyon romantik dizi dalında en iyi proje seçilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin başrol oyuncuları Özge Özberk ve Devrim Özkan sahneye beraber çıktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesinin başrol oyuncusu Ertan Saban da ödüle layık görüldü. Başarılı aktörün ödülünü de Özge Özberk ve Devrim Özkan aldı.

Reyting rekortmeni “Yargı”, yılın dizisi seçildi. Törene tam kadro katılan ekipten Pınar Deniz, “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu”, Kaan Urgancıoğlu da “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” kategorilerinde ödüllendirildi. Kaan Urgancıoğlu oyunculuğa başlamasına vesile olan aile dostları Demet Akbağ’ı salonda görünce duygulandı.

Yargı ekibi gecede “En İyi Rapçi Ödülü”nü alan Sefo’nun şarkılarıyla eğlendi.

Törende Magazin Hattı ekibine de ödül yağdı. Haber müdürümüz Birsen Altuntaş Basın Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Muhabirimiz Onur Üçkarışoğlu ile kameramanımız Ulaş Aydın “Arctic Monkeys Grubunun Olaylı Gecesi” haberiyle “Yılın Haberi” ödülünün sahibi oldu.

Muhabirimiz Barış Ağil “Serenay Sarıkaya – Umut Evirgen’in İlk Görüntüsü” haberiyle “Yılın İnternet Haberi” ödülüne hak kazandı.

Yılın Proje Albümü Ödülünü alan Şevval Sam gecede sahneye çıkıp sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Törende çok anlamlı bir konuşma yapan Şevval Sam, Ankara’da öldürülen müzisyen Onur Şener’i de andı.