Yarım Kalan Her Hikaye Tamamlanmayı hak ediyor

Final Four’a katılan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ilk maçına 24 Mayıs’ta Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko bu sezon Panathinaikos’la oynadığı iki maçtan birini kazandı, diğerini ise kaybetti.

Sezon başında 17 Ekim’de gerçekleşen maçı 83-69 skorla kazandı. 9 Şubat’da gerçekleşen maçta ise Panathinaikos, Fenerbahçe Beko’yu 74- 63 skorla yendi.

Final Four’a katılan diğer iki takım Real Madrid ve Olympiakos oldu. İki takımda 24 Mayıs’ta karşı karşıya gelecek. EuroLeague de sezon boyunca karşı karşıya geldikleri iki maçı da Real Madrid kazandı. 5 Aralık tarihinde gerçekleşen mücadelede 71-77 skorla Real Madrid kazandı. 25 Ocak’ta gerçekleşen maçta ise 90- 85 skorla yine aynı şekilde Real Madrid kazandı.

Kalan dört takım Fenerbahçe Beko, Panathinaikos, Real Madrid ve Olympiakos.

Real Madrid, Olympiakos’a göre favori görülebilir ama sonuçta Barcelona’ya karşı da favori görünüyordu. Ancak Final Four’a katılan takım Olympiakos oldu. Bu durumda Sezon geneli sadece istatistik anlamında yardımcı olur. Real Madrid iyi bir sezon geçirdi. Olympiakos’un işi biraz daha zor olsa da bu durumlarda her zaman hikayesi olan kazanır. Olympiakos zoru başardı.

Fenerbahçe Beko’da da durum çok farklı değil. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’ten beri süregelen Ergin Ataman'la karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli ekip Berlin’de yarım kalan hikayeyi tamamlamaya gidecek. Fenerbahçe Spor Kulübünün yarım kalan çok fazla hikayesi var. Bu nedenle geçmişle çok yaşıyorlar. Artık hikayelerini tamamlama zamanı geldi. Berlin’de mücadele edecek temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya başarılar diliyorum… Yarım kalan hikayelerini tamamlamarını umuyorum.